About

MEER WETEN OVER MIJ?

— Creatief – Eerlijk – Optimist —

Het was de lente van 1989 toen er is iets magisch gebeurde. Een moeder, vervuld van geluk, hield haar pasgeboren tweeling in haar armen – een meisje en een jongen. Samen met hun trotse grote broer groeiden ze op in Wetteren. Elk van hen was anders. De grote broer was de handige, het zusje was georganiseerd, en hun broertje bleek de creatieve geest te zijn. Die creatieveling, ben ik, Niels Veeckman.

Terwijl ik mijn eigen persoonlijkheid ontwikkelde, ontdekte ik mijn liefde voor reisen, mijn verlangen om mensen aan het lachen te brengen, en mijn passie voor dansen, muziek en films. U kan me gerust een “filmgeek” noemen. Films en verhalen zijn, naast mijn geweldige vrouw en mijn liefdevolle familie natuurlijk, zonder twijfel waar mijn hart ligt.

Het verbaasde dus niemand dat ik mijn passie volgde en de filmacademie binnenstapte. Enige jaren later studeerde ik af als video monteur aan het RITCS. Na meer dan 11 jaar ervaring in de audiovisuele wereld, ben ik nog steeds even gepassioneerd. Ik heb intussen allerlei video’s gecreëerd voor diverse bedrijven, waaronder Proximus TV, Wenneker, Honda, BMW, dansscholen, Hachiko, Symfoon, Bemedico, Atelier Fontein, Jims Fitness en DPG Media. En af en toe vind ik het ook heel fijn om een koppel blij te maken met een unieke trouwvideo. Bovendien ben ik met trots een ‘Resident’ van House Of Media, een HOME met een deur naar heel wat creatieve mogelijkheden.

Altijd op zoek naar betekenis en zin in mijn werk, is het me duidelijk wat ik wil doen met mijn vergaarde skills, ervaringen en persoonlijkheid.
Ik wil u helpen door te doen waar ik beste in ben: het creëren van geweldige video’s en genieten van het proces!

Hoe kan ik u van dienst zijn? Aarzel niet om het me te vragen!

Zwart Wit foto van Niels Veeckman met oude camera directing, voor de about pagina.